Eerste lunchlezing Circulaire Ambachtscentra 25/01


Nieuwsflits Circulair Ambachtscentrum januari 2021

Via deze nieuwsflits houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws rondom het programma Circulaire Ambachtscentra. Omdat u voor dit onderwerp een contact van ons bent, ontvangt u deze nieuwsflits. Wilt u geen nieuwsflitsen meer ontvangen? Schrijft u zich dan uit.

Eerste lunchlezing Circulaire Ambachtscentra 25/01

Dit jaar organiseren we vanuit het programma Circulaire Ambachtscentra een reeks lunchbijeenkomsten voor iedereen die betrokken is bij een circulair ambachtscentrum.

Wilt u kennis en ervaringen horen van ervaringsdeskundigen in het veld van circulaire ambachtscentra? Of bent u geïnteresseerd in resultaten uit onderzoeken rondom dit thema? Meld u dan aan voor de online lunchlezing en leer meer onder het genot van uw broodje vanuit uw eigen stoel.

Tijdens de eerste online lunchlezing op maandag 25 januari van 12.00 - 13.00 uur hebben we de volgende gastsprekers uitgenodigd:

  • Stefan van der Wal (Rijkswaterstaat) gaat in op de vraag hoe je jongeren zo ver krijgt dat ze meer online 2e hands aankopen doen? Impact maken met gedrag van jongeren en online tweedehands aankopen.
  • Maarten van Dongen (Natuur en Milieu Overijssel) vertelt over de samenwerking van kringloop Waardering met het onderwijs. Hoe doe je dat?

Komt u ook? Aanmelden kan via het aanmeldformulier. U ontvangt de Zoom-link voorafgaand aan de bijeenkomst per mail als u zich heeft aangemeld. Hopelijk tot de 25e!

In het programma Circulaire Ambachtscentra werken het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en Rijkswaterstaat samen met de NVRD, VNG en BKN en Stichting Repair Café aan Circulaire Ambachtscentra. Informatie of vragen? Vul dan het contactformulier in of bel met onze helpdesk: 088-3770030.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.