Aan de slag met kledingreparatie


Datum
Plaats in agenda
Tijd
10.00 tot uur
Locatie
online
Omschrijving

Werk je binnen een circulair ambachtscentrum aan het thema kledingreparatie? Of heb je concrete plannen of ideeën in die richting? Dan komen we graag met jou in contact!

Aandacht voor kledingreparatie groeit. En dat is mooi want reparatie van kleding kan de levensduur ervan verlengen. Maar welke rol speel je of zou je kunnen spelen als circulair ambachtscentrum bij dit onderwerp? Dat willen we graag met jullie verkennen. De komende tijd richten we een community in van circulaire ambachtscentra die ervaring hebben met kledingreparaties en/of circulaire ambachtscentra die hiermee aan de slag willen. Dat hoeft zich niet te beperken tot reparatie service in huis, het kan juist ook gaan om samenwerking met professionele reparateurs buiten de eigen organisatie, of vanuit onderwijs of logistiek bijvoorbeeld.

Vanuit Rijkswaterstaat willen we projecten volgen, om zo van elkaar te leren en aan te vullen met kennis en onderzoek of andere manieren van ondersteuning (als dat mogelijk is). Met als doel – gezamenlijk bijdragen aan de norm dat het heel normaal is je kleding te (laten) repareren wanneer dat nodig is.

Werkt u binnen een circulair ambachtscentrum aan het thema kledingreparatie? Of heeft u concrete plannen of ideeën in die richting? Dan komen we graag met u in contact!

Is je interesse gewekt? Op 7 december organiseren we van 10.00- 11.00 uur een online uurtje om informatie hierover met jullie te delen.

Aanmelden

Aanmelden