Eerste lunchbijeenkomst Circulaire Ambachtscentra

Gepubliceerd op 11 januari 2021

Dit jaar organiseren we vanuit het programma Circulaire Ambachtscentra een reeks lunchbijeenkomsten voor iedereen die betrokken is bij een circulair ambachtscentrum.

Wilt u kennis en ervaringen horen van ervaringsdeskundigen in het veld van circulaire ambachtscentra? Of bent u geïnteresseerd in resultaten uit onderzoeken rondom dit thema? Meld u dan aan voor de online lunchlezing en leer meer onder het genot van uw broodje vanuit uw eigen stoel.

Tijdens de eerste online lunchlezing op maandag 25 januari van 12.00 - 13.00 uur hebben we de volgende gastsprekers uitgenodigd:

  • Stefan van der Wal (Rijkswaterstaat) gaat in op de vraag hoe je jongeren zo ver krijgt dat ze meer online 2e hands aankopen doen? Impact maken met gedrag van jongeren en online tweedehands aankopen.
  • Maarten van Dongen (Natuur en Milieu Overijssel) vertelt over de samenwerking van kringloop Waardering met het onderwijs. Hoe doe je dat?

Komt u ook? Aanmelden kan via het aanmeldformulier. U ontvangt de Zoom-link voorafgaand aan de bijeenkomst per mail als u zich heeft aangemeld. Hopelijk tot de 25e!