Jubileumcongres 'De kringloop als circulaire koploper en sociale werkgever' (15/10)


De Branchevereniging Kringloop Nederland organiseert op 15 oktober het Jubileumcongres in het Provinciehuis Zuid-Holland. Tijdens dit evenement, met deelnemers uit binnen- en buitenland, wordt samen de toekomst van de kringloopsector verkend. De cruciale rol van de kringloop in onze circulaire economie en inclusieve samenleving staat hierbij centraal, en iedereen is van harte welkom.

Het plenaire programma biedt een rijk aanbod aan inspirerende sprekers, waaronder Tamara van Ark, Steven van Eijck, Anne-Marie Rakhorst en Brigitte Fellahi. Vanuit hun expertise delen zij de essentiële stappen die nodig zijn om de kringloopsector te laten floreren in de wereld van morgen. In paneldiscussies wordt besproken hoe we meer spullen een tweede leven kunnen geven, terwijl tegelijkertijd kansen gecreëerd worden voor de miljoenen mensen die nu nog langs de zijlijn staan.

In de middag zijn er deelsessies over diverse onderwerpen, waaronder Circulaire Ambachtscentra, fiscale prikkels voor een sociale circulaire economie, en de geheimen van succesvolle branche-overstijgende samenwerkingen. Samen met alle deelnemers wordt de verbinding versterkt tussen de circulaire en sociale economie.

Het congres wordt afgesloten met een feestelijke borrel, waar professionals, politici, ambtenaren en kringloopliefhebbers elkaar ontmoeten.

Meer informatie en aanmeldmogelijkheden vind je op de congrespagina. Mis het niet! Zorg dat je erbij bent op het Jubileumcongres en bouw mee aan de toekomst van de kringloopbranche!