Meld je aan voor de cursus value cases voor circulaire ambachtscentra


Heb jij moeite met het rondkrijgen van je businesscase van je circulaire ambachtscentrum? Of vind je het lastig om gemeenten of andere investeerders te overtuigen van de (financiële) meerwaarde van het initiatief? Wat kan helpen is om naast de financiële waarde ook te kijken naar de sociale en ecologische waarde (value case). Om circulaire ambachtscentra hiermee te helpen, gaat Copper8 in het najaar van 2024 een cursus value cases geven. In deze cursus ga je aan de slag met je eigen casus, om van je businesscase een goed verhaal te maken.

De cursus bestaat uit drie dagdelen en vindt plaats in Utrecht. De bedoeling is dat je alle drie de dagdelen aanwezig bent. De data zijn als volgt:

  • 17 oktober in de middag
  • 31 oktober in de ochtend
  • 11 november in middag

Je kan deze cursus gratis volgen door je aan te melden via vanghuishoudelijkafval@rws.nl met als onderwerp ‘Cursus value cases voor circulaire ambachtscentra’. Er is plek voor 10 verschillende circulaire ambachtscentra, waarbij per initiatief twee personen welkom zijn. Het plan is om de cursus te herhalen in 2025, mochten deze data je niet uitkomen of er teveel aanmeldingen zijn.